taart jubileum MOS Events - 10 sept 24 taart jubileum MOS Events - 10 sept 24

MOS Events 20 jaar!

11 september 2024 door MOS

Naast dat er bij MOS hard wordt gewerkt, laten we het vieren van een feestje niet links liggen en we hebben zeker wat te vieren! Ons evenementenbureau MOS Events bestaat namelijk 20 jaar! Een prachtige mijlpaal waarin er onvergetelijke evenementen zijn neergezet in samenwerking met verenigingsbesturen, hun leden (vrijwilligers), congrescentra en overige partners.


We vieren een mijlpaal: 20 jaar MOS Events! Twee decennia vol onvergetelijke evenementen, geweldige samenwerkingen en groei. We laten dit moment niet zomaar voorbijgaan maar vieren dit met taart. Wat in 2004 begon als een klein bureau voor het organiseren van evenementen is anno 2024 uitgegroeit tot een gewaardeerd bureau dat gespecialiseerd is in de organisatie van bijeenkomsten voor beroepsverenigingen, non-profitorganisaties en overige netwerkorganisaties. Het organiseren van impactvolle bijeenkomsten voor netwerkorganisaties is echt de kracht van MOS Events. Van grote internationale congressen tot kleinschalige bijeenkomsten, het doel is en blijft hetzelfde: mensen samenbrengen en het creëren van events met impact.
Collega's van MOS Events en iedereen die heeft bijgedragen aan 20 jaar vol met mooie events, dank voor jullie toewijding en inzet en van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Alleen met vertrouwen, toewijding en een goede samenwerking kunnen we mooie evenementen neerzetten. We kijken ernaar uit om vanuit MOS Event samen nog meer evenementen te organiseren. Evenementen die in positieve zin bijblijven!

Wie jarig is trakteert! Hou daarom komende tijd onze LinkedIn-pagina in de gaten!

Neem direct contact op

Ga naar contact