Cindy en Kurt bericht website.png 20240902_090829.jpg

Welkom Cindy en Kurt

2 september 2024 door MOS

Op maandag 2 september jl. mochten we twee nieuwe collega's verwelkomen bij MOS. Cindy Bosch als verenigingsmanager en Kurt Metz als Product Owner voor MOS Connect. We heten ze van harte welkom en zijn blij met hun versterking!


Cindy gaat ons als verenigingsmanager ondersteunen. Als verenigingsmanager adviseert je het verenigingsbestuur niet alleen bij (ingewikkelde) vraagstukken, maar je denkt ook actief mee over doelen/strategieën en ondersteunt bij zeer uiteenlopende bestuurszaken, financiële zaken en de bestuursvergaderingen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen een vereniging en dé verbindende schakel tussen verenigingsbestuur en de MOS organisatie. Cindy gaat deze rol vervullen voor de verenigingen: Sourcing Nederland, KNVI en NVBK. Veel succes en we gaan samen met een enthousiast team vol energie aan de slag. 

Kurt gaat als Product Owner bij ons aan de slag. Ter ondersteuning van onze dienstverlening maken wij gebruik van verschillende tools en applicaties waarbij het Procurios platform leidend is. Met het Procurios platform optimaliseren wij werkprocessen waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Het platform noemen wij MOS Connect. Kurt pakt de verantwoordelijkheid op van alles dat met MOS Connect te maken heeft. Hij hoeft dit niet alleen te doen maar krijgt ondersteuning en advies van het MOS connect team. 

Tijdens ons traditionele MOS-ontbijt op 2 spetember zijn Cindy en Kurt warm ontvangen door hun collega's. We zijn blij met jullie versterking en wensen jullie veel succes, maar zeker ook plezier bij MOS!

Cindy en Kurt bericht website

Labels:

Neem direct contact op

Ga naar contact