foto engagement Score website.png Slotjes.png

Van onbekende bezoeker naar ambassadeur

22 juli 2024 door MOS

Wil je meer inzicht in wat je (potentiële) leden belangrijk vinden? Dit kan met de add-on Engagement Score van ons digitale platform MOS Connect. Op basis van data, overzichtelijk gepresenteerd in een dashboard, krijg jij betrouwbare informatie over je doelgroep!

Stel je eens voor: een nieuwsgierige bezoeker struint je website af en leest meer dan vijf blogs. Dat triggert de ‘betaalpoort’ die je hebt ingesteld. Verder lezen kost niet veel; ze hoeft zich alleen maar in te schrijven voor je nieuwsbrief. Bingo, een nieuwe relatie! Je ziet meteen haar betrokkenheid stijgen. Ze leest de nieuwsbrief, klikt door naar de agenda en meldt zich aan voor je evenement. Haar engagement? Die gaat inmiddels door het dak. En nu?

Met de add-on Engagement Score van ons digitale platform:

  • Meet je interactie met (potentiële) leden en zet je data voor je aan het werk.
  • Kom je erachter wat (potentiële) leden belangrijk vinden en kun je hierop (bij)sturen.

Functionaliteiten en mogelijkheden
Engagement Score is een belangrijke uitbreiding voor verenigingen die proactiever te werk willen gaan. Op basis van data, overzichtelijk gepresenteerd in een dashboard, krijg jij betrouwbare informatie over wat je doelgroep belangrijk vindt. De voordelen:

  • Inzicht in interactie:
    Krijg inzicht in hoe individuele leden, groepen leden en leden met een bepaald profiel met je vereniging interacteren.
  • Meet ledenbetrokkenheid:
    Of het nu het lezen van een nieuwsbrief, een community post of het bezoek aan een event is: door alle interacties van een score te voorzien, krijg je inzicht in ledenbetrokkenheid.
  • Aanpasbare periodes:
    Kies zelf over welke periode en in hoeveel detail je de engagement van je leden wilt bekijken. Zie in één oogopslag hoe de engagement van een lid of groepen leden zich ontwikkelt.
  • Snelle inzichten:
    Met Engagement Score heb je snel inzichtelijk wat wel en niet werkt om je leden enthousiast te maken. Stuur bij en zorg voor een betere binding van leden.
  • Geïntegreerde data:
    Alle data tellen mee waar het gaat om engagement. Daarom zijn alle interacties zo veel mogelijk geïntegreerd in het platform: geen gedoe met exports en losse spreadsheets!

Meer weten over deze of andere add-ons van ons digitale platform MOS Connect. Lees hier verder. Neem ook gerust contact met ons op als er vragen zijn of je meer wilt weten!

Neem direct contact op

Ga naar contact